Filet z kurczaka po węgiersku

Filet z kurczaka po węgiersku

Filet z kurczaka po węgiersku

Lubię kurczaka i chętnie przygotowuję go na rożne sposoby. Chcę, żeby potrawy były urozmaicone i smaczne. Filet po węgiersku to coś, co   nam ostatnio zasmakowało. Mam nadzieję że i Wam przypadnie do gustu. A więc do dzieła. Potrzeba niewielu składników a danie wychodzi pyszne.   Składniki: 1 podwójny filet z kurczaka (lub 2 pojedyncze) puszka (400 ml) pomidorów w puszce 1 cebula w sumie 3 kolorowe papryki: czerwona, żółta i zielona 3 duże ząbki czosnku 4 łyżki oliwy Przyprawy: 1 łyżka słodkiej papryki ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia u Krysi

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.