Układanie sałatek to niewątpliwie sztuka, jest to małe arcydzieło które prócz tego że cieszy oko, może i ucieszyć podniebienie :). Tym razem nie stawiamy na szybkość wykonania sałatki ale o efekt wizualny który zaskoczy gości bądź posłuży jako nagroda po ciężkim dniu :). Klasyczny tuńczyk z jajkiem położymy na miksie sałat z rukolą, dodamy oliwki, mini pomidorki rzymskie, goudę holenderską i pyszny dressing z limonki i melona!. Zapraszam do degustacji! Dla 1 osoby Czas przygotowania: 15 minut Składniki: 80g tuń... czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Gotowanie jajek nie jest wcale łatwe. Mając ochotę płynne żółtko, często się zdarza, że musimy się zadowolić jajkiem ugotowanym na twardo lub na odwrót.
Czytaj dalej...Jajka są bardzo popularne w kuchni ze względu na smak i ilość zastosowań.
Czytaj dalej...