Duszony szponder wołowy z kminkiem i kolendrą

Duszony szponder wołowy z kminkiem i kolendrą

Duszony szponder wołowy z kminkiem i kolendrą

Wołowina to baza naszej ukochanej Polskiej kuchni, obecnie zamerykanizowana popularnymi stekami i sprowadzona do hamburgerowego użytku. Sfrustrowany tym obecnym trendem postanowiłem wrzucić przepis na mięso kojarzone z rosołem i pokazać że może być świetnym daniem głównym. Polecam jak zawsze zaopatrzyć się w sprawdzone mięso z dobrej hodowli by być pewnym wartości odżywczych. Mięso to może być bardzo dobrym źródłem białka, żelaza i witamin grupy B. Towarzystwo mocnych aromatycznie przypraw świetnie zbalansu... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia PROzdrowotna

Warto przeczytać

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

Autor

Tobiasz GacekTobiasz Gacek

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

mięso, mielone, proste ciasto, ciekawe przepisy, kluski, mus, desery, deser, prosty deser, koktajle, sosy, wołowina, proste i szybkie ciasto, ciasto, sałatka, sałatki, drugie danie, papryka, marynaty, rosół, ziemniaki, ogórki, ogórki kiszone, ryż, szybkie ciasto, mięsa pieczone, szybki deser, szybkie sałatki, szybka sałatka, mięso duszone

Inne przepisy z Kuchnia PROzdrowotna

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.