Przepis na : deser
Potrawy bez glutenu stają się coraz popularniejsze ze względu na plagę alergii pokarmowych które dotykają Polaków. Takie posiłki tak samo mogą być spożywane przez wszystkich bo nie ma w nich nic nadzwyczajnego prócz tego że źródło glutenu zastępuje się zazwyczaj zdrowszym odpowiednikiem. W tym przypadku zamienimy makaron pszenny jak i mąkę pszenną na odpowiedniki z mąką jaglaną. Taka mąka jest delikatniejsza w smaku, bogatsza w składniki odżywcze i bezpieczniejsza dla organizmu dziecka. Użyjemy cukru z prawdziwą ... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...