CIABATTY FASZEROWANE

CIABATTY  FASZEROWANE

CIABATTY FASZEROWANE

SKŁADNIKI: • 4 ciabatty • 250 g mięsa mielonego • 1/2 papryki • 1/2 cebuli • 2 ząbki czosnku • 1 puszka pomidorów pelati • 1 łyżka koncentratu pomidorowego • 150 g czerwonej fasoli • 1 ostra papryczka • sól, pieprz • 50 g żółtego sera • olej PRZYGOTOWANIE: Na patelni, na rozgrzanym oleju podsmażamy posiekaną cebulę, czosnek i ostrą papryczkę, aż nabiorą złotego koloru, dodajemy mięso, smażymy aż się zarumieni, dodajemy pokrojoną w kostkę paprykę, smażymy kolejne kilka minut, do mięsa dodajemy pomidory z puszki ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu KUCHNIA POLSKA

Autor

KUCHNIA POLSKA

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ciasto, ciabatta, mięso, zupa pomidorowa, mielone, obiad, mięso mielone, fasola czerwona, fasola, czerwona fasola, sosy, fasolka, sos pomidorowy, papryka faszerowana, mięsa pieczone

Inne przepisy z KUCHNIA POLSKA

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.