Zupa na mieszance chińskich warzyw

Zupa na mieszance chińskich warzyw

Zupa na mieszance chińskich warzyw

Przepis na : obiad

Jest to zupa błyskawiczna. Czasami warto mieć w zanadrzu taki przepis na zupkę. Smak super. Do garnka wlać wodę, dodać mięso z kurczaka, zagotować. Zdjąć szumy i doprawić do smaku solą. Gotować 10 minut. Jeśli dodacie porcję rosołową to radzę obrać mięso z kości. Koście wyrzucić a mięsko do garnka. Dodać mieszankę warzywną, sos sojowy, magii. Doprawić do smaku pieprzem, delikatnie. Gotować 5 minut. Dodać pokruszony makaron ryżowy, wymieszać. Zostawić na chwilkę, żeby makaron zmiękł. Smacznego. ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia Pokoleń

Autor

kuchniapokolen

Uwielbiam fotografowanie, gotować i piec a teraz jeszcze troszeczkę biegać 😉 Mam bloga kulinarnego na którego serdecznie zapraszam www.kuchniapokolen.pl

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

makaron, zupa, mięso, obiad, kurczak, kurczak po chińsku, kurczak z warzywami

Inne przepisy z Kuchnia Pokoleń

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.