Przepyszna zupka, smak ucieszył moje serducho. Po prostu mniam. Do garnka wlać wodę lub wywar. Wywar dodać wtedy jak nie chcecie dodać kostki rosołowej. Marchewki obrać i pokroić na małe kawałeczki, to samo zrobić z korzeniem pietruszki. Szparagi obrać i pokroić na kawałki, odkroić łebki i odłożyć na bok. Do wody lub wywaru dodać marchewki, pietruszkę, natkę pietruszki, kurkumę, gałkę muszkatołową. Doprawić zupkę do smaku solą i pieprzem. Gotować 20 minut. Zmiksować zupę bardzo dokładnie w blenderze. Przelać z... czytaj dalej...
Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.
Czytaj dalej...Uwielbiam fotografowanie, gotować i piec a teraz jeszcze troszeczkę biegać 😉 Mam bloga kulinarnego na którego serdecznie zapraszam www.kuchniapokolen.pl