Przepis na : obiad
Pomysł na tą zupę zaczerpnęłam od mojej znajomej angielki. Trochę ją zmieniłam , wyszła pyszna. Będę robiła ją częściej bo jest pyszna. Dzień wcześniej fasolę zalać wodą i najlepiej zostawić na noc. Do garnka wlać wodę, dodać mięsa i zagotować. Zdjąć szumy i wyrzucić. Dodać kostkę rosołową lub wywar, czosnek, sól do smaku, fasolę i gotować aż fasolka będzie zaczynała mięknąć. Teraz czas na marchew, seler, pietruszkę, majeranek, przecier pomidorowy. Gotować do momentu aż fasolka i warzywa będą miękkie. Dodać ma... czytaj dalej...
Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.
Czytaj dalej...Uwielbiam fotografowanie, gotować i piec a teraz jeszcze troszeczkę biegać 😉 Mam bloga kulinarnego na którego serdecznie zapraszam www.kuchniapokolen.pl