Przepis na : kolacja
Takie warzywa są super. Gotowane na parze zachowują wszystko co dobre w środku. Możecie dodać różne warzywa, według upodobań. Pierwszy sposób – warzywa umyć. Marchewki obrać przekroić w wzdłuż. Kalarepę obrać i pokroić w plastry o grubości 5 milimetrów. Obciąć końcówki od fasolki. Rozłożyć warzywa w koszykach w parowarze. Posypać solą. Nastawić na 30 minut. Jeśli warzywa jeszcze nie będą miękkie to chwilkę przedłużyć gotowanie. Wyjąć warzywa i rozłożyć na dużym talerzu. Obsypać drobno posiekanym koperkie... czytaj dalej...
Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dieta odmładzająca dr Gayelorda Hausera to dieta przede wszystkim oparta na sokach ze świeżych warzyw oraz owoców.
Czytaj dalej...Uwielbiam fotografowanie, gotować i piec a teraz jeszcze troszeczkę biegać 😉 Mam bloga kulinarnego na którego serdecznie zapraszam www.kuchniapokolen.pl