Ciasto super, bardzo długo świeże. Puszyste i mokre nic suche. Polecam bardzo. Wykonanie – jajka z cukrem i cukrem waniliowym ubić na puch. Następnie ubijać dalej i powoli wlewać olej. Jeszcze chwilkę ubijać. Mąkę, cynamon i sodę przesiać przez sitko. Orzechy posiekać bardzo drobno. Jabłka obrać przekroić na pół i wyciąć gniazda nasienne. Każdą połówkę jabłka naciąć u góry. Można pokroić w plasterki. To już zależy od Was. Do masy jajecznej dodać potartą marchew, posiekane orzechy i składniki suche. Dokładni... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...Niezdrowe jedzenie pozostawia w naszym organizmie szkodliwe substancje. Wtedy warto sięgnąć po jabłka!
Czytaj dalej...Uwielbiam fotografowanie, gotować i piec a teraz jeszcze troszeczkę biegać 😉 Mam bloga kulinarnego na którego serdecznie zapraszam www.kuchniapokolen.pl