Przepyszny obiadek, polecam bardzo. Zdjąć skórę z łososia. Doprawić solą i pieprzem. Odstawić na bok. Przygotowanie zimniaków – ziemniaki obrać i pokroić w cienkie plasterki. Naczynie żaroodporne wysmarować masłem. Połowę ziemniaków rozłożyć na dnie. Cebulę obrać i pokroić w piórka, rozłożyć na ziemniakach. Obsypać solą, delikatnie. Teraz czas na pozostałe ziemniaki. Na ziemniakach położyć kilka kawałeczków masła. Obsypać tymiankiem. Bulion warzywny wlać do środka. Nagrzać piekarnik do 200 C i piec pod ... czytaj dalej...
Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...Uwielbiam fotografowanie, gotować i piec a teraz jeszcze troszeczkę biegać 😉 Mam bloga kulinarnego na którego serdecznie zapraszam www.kuchniapokolen.pl