Klopsy w sosie grzybowo – koperkowym

Klopsy w sosie grzybowo – koperkowym

Klopsy w sosie grzybowo – koperkowym

Przepis na : obiad

Bardzo smaczne klopsy. Sosik pyszny. polecam. Przygotowanie klopsów – mięso mielone doprawić do smaku solą i pieprzem. Dodać jajko, posiekaną drobno cebulkę,majeranek, bułkę tartą.Mozzarellę pokroić w kostki. Do każdego klopsa włożyć kostkę mozzarelli. Uformować klopsy zawijając mozzarellę w środku. Na patelni rozgrzać olej i obsmażyć klopsy na złoty kolor z obydwu stron. Wrzucić cebulkę pokrojoną drobno i chwilkę smażyć. Dodać grzybki z wodą, potartą marchewkę i połowę posiekanego koperku, gałkę muszkatoł... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia Pokoleń

Autor

kuchniapokolen

Uwielbiam fotografowanie, gotować i piec a teraz jeszcze troszeczkę biegać 😉 Mam bloga kulinarnego na którego serdecznie zapraszam www.kuchniapokolen.pl

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

klopsy, sosy, mielone, tarta, mięso mielone, mięso, ziemniaki, makaron, pieczarki, bułki, makarony, kurki, obiad, dania mięsne, wieprzowina, smażony ser, makaron z patelni, ziemniaki na obiad, dania z makaronem, makaron z kurkami

Inne przepisy z Kuchnia Pokoleń

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.