Gołąbki z kaszą jaglaną i mięsem mielonym

2
  • Gołąbki z kaszą jaglaną i mięsem mielonym
  • Gołąbki z kaszą jaglaną i mięsem mielonym

    Przepis na : obiad

    Bardzo smaczne te gołąbki, zrobione w bardzo tradycyjny sposób. Tylko zamieniłam ryż na kaszę jaglaną. Polecam. Przygotowanie nadzienia – Kaszę ugotować jak pisze na opakowaniu, odcedzić. Mięso mielone wrzucić do miski, dodać posiekaną cebulkę, kaszę, majeranek. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Dokładnie wymieszać. Wykonanie gołąbków – w dużym garnku zagotować zagotować wodę. Dosolić do smaku. Włożyć kapustę do wrzątku i gotować na małym ogniu aż liście zmiękną. Naciąć liście od najszerszej strony co... Czytaj dalej na blogu Kuchnia Pokoleń


    Inne przepisy z Kuchnia Pokoleń

    Dodaj komentarz