Konfitura - mus na zimę. Malina + antonówka + jeżyny

Konfitura - mus na zimę. Malina + antonówka + jeżyny

Konfitura - mus na zimę. Malina + antonówka + jeżyny

Przepis na : śniadanie

I znowu ja. Na dobry początek tygodnia. Na zbliżający się dobry koniec lata... Czy koniec lata może być w ogóle dobry??! 💚 Dla mnie nigdy. Słońce jest mi potrzebne do życia i szczęścia, więc łapie jego ostatnie "żywe" promienie. Łapię też każdą chwilę z Mamą choć patrzenie na Jej ból nie jest proste i muszę się tego nauczyć. Ale dość o negatywach. Musi być dobrze.🙏 Przesyłam więc przepis na słońce zamknięte w słoiku. Na zimę czy jesienną pluchę, do twarożku, deserów... mniam👌 Składniki: ok 200 g malin ok 200 g jeży... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia po mojemu

Warto przeczytać

Wszystko o przetworach – czyli jak pasteryzować słoiki a potem je przechowywa

Znany od bardzo dawna sposób pasteryzacji niektórych produktów w szczelnie zamkniętym szklanym słoiki jest najlepszym sposobem na przedłużenie ich czasu do spożycia.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.