PIECZONE PODUDZIE Z INDYKA W CEBULI

PIECZONE PODUDZIE Z INDYKA W CEBULI

PIECZONE PODUDZIE Z INDYKA W CEBULI

Przepis na : obiad

Indyk to jedno z najzdrowszych mięs. Odpowiednio podane smakuje wyśmienicie. Ja proponuje zrobić pieczone podudzie bez skórki, otulone cebulą. Potrawa jest idealna na ciepło jako dodatek do obiadu, polany sosem lub jako domowa szynka na kanapki, ponieważ bardzo dobrze kroi się.  Mięso jest soczyste, daleko mu do suchości. Jest także pełne smaków. A my lubimy dobrze doprawione mięsko czy domowe wędlinki. Świetnie sprawdzi się na świątecznym stole.  Lepiej zrobić więcej, zachęcam <3  SKŁADNIKI... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia Paulettes

Warto przeczytać

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.

Czytaj dalej...

15 przepisów na karpia

15 pysznych przepisów na świątecznego karpia

Czytaj dalej...

Sałatki na Święta Bożego Narodzenia - najlepsze przepisy!

Święta Bożego Narodzeniu tuż tuż.. Tak więc większość z nas zastanawia się co przygotować na świąteczne menu.

Czytaj dalej...

Najlepsze przepisy na Święta

Wigilia już niedługo i wiele osób może po raz pierwszy zajęło się jej przygotowywaniem a nie jadą po prostu jak co roku do bliskich. O czym należy pamiętać i dlaczego?

Czytaj dalej...

Autor

Paulina Ż.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

mięso, indyk, kurczak, obiad, świąteczne, przepisy fit, kanapki, śniadania, sosy, świąteczne przepisy, fit, szynka, śniadanie, bez pieczenia, boże narodzenie, mięsa pieczone, fit śniadanie, podudzia z kurczaka, pieczeń z szynki, pieczona szynka, kurczak pieczony, sos do kurczaka, potrawy z kurczaka

Inne przepisy z Kuchnia Paulettes

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.