Nadziewane ćwiartki z kurczaka

Nadziewane ćwiartki z kurczaka

Nadziewane ćwiartki z kurczaka

Tym razem pomysł na doskonałą alternatywę dla roladek z kurczaka. Nadziewane ćwiartki! Są super! Dosłownie - po pierwsze mięso wychodzi niesamowicie soczyste, po drugie nie rozlatuje się podczas zwijania i pieczenia, a po trzecie udka są kilka razy tańsze niż filety. :) Mięso z udek jest naszym zdaniem niedoceniane. Większość stawia na filety, bo są pozornie prostsze do obróbki. Jednak wcale nie tak łatwo przygotować dobre i soczyste piersi. Dużo prościej nauczyć się usuwać kości z udek. :) SKŁADNIKI (na 4 ... czytaj dalej...

Polecają przepis

Czytaj dalej na blogu Kuchnia od dwojga

Warto przeczytać

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

Fit przepisy

Zbiór fit przepisów na każdą okazję : obiad, śniadanie, deser, czy kolację. Jeśli dbasz o linię, to zestawienie tych przepisów jest idealne dla Ciebie :-)

Czytaj dalej...

Sałatka z kurczakiem - 15 najlepszych przepisów

Sałatka z kurczakiem ma wielu swoich "wielbicieli", zarówno wśród tych, którzy dbają o linię, jak i wśród tych, którzy kalorii nie liczą.

Czytaj dalej...

Autor

kuchniaoddwojgakuchniaoddwojga

Przepisy krok po kroku, porady i wskazówki dotyczące produktów i ich wyboru. Ciekawe pomysły na szybki obiad. Dania z różnych zakątków świata.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

frytki, udka , kurczak, roladki, mięso, piersi, buraki, pierś, ziemniaki, fit, sałatki, tarta, sałatka, kasza, pieczone udka, sałatka ryżowa, świąteczne przepisy, udka z kurczaka, kurczak z pomidorami, kurczak w pomidorach, mięsa pieczone, kurczak pieczony, pierś kurczaka, pierś z kurczaka, filet z kurczaka, nadziewana pierś z kurczaka , pierś z kurczaka w pomidorach, kurczak z warzywami, pieczone ziemniaki, sałatka z kurczakiem

Inne przepisy z Kuchnia od dwojga

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.