Zupa z kapusty pekińskiej
Zupa z kapusty pekińskiej
Przepis na : obiad
Lekka, sycąca i bardzo smaczna zupa z kapusty pekińskiej na rosole. Aromatyczna, delikatna i jednocześnie rozgrzewająca zupa, która urozmaici Twoją codzienną dietę. Używamy bulionu z kurczaka, dzięki któremu zupa jest bogatsza w smaku, ale tak samo pyszna wychodzi na bulionie warzywnym. Dzięki temu w łatwy sposób możesz ją dostosować do diety mięsnej jak i wegetariańskiej. W podobny sposób dopasujesz ją w kwestii swoich ulubionych dodatków. Tak jak często bywa to w naszych kuchniach, często korzystamy ze s... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Kuchnia Na Wypasie
Autor
Rafał Rafał
Lubie gotować, jeszcze bardziej lubię jeść.
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
zupa, kurczak, rosół, brokuły, makaron, skrzydełka, brokuł, cukinia, wołowina, tajska zupa
Inne przepisy z Kuchnia Na Wypasie
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję