Piersi z kurczaka w ziemniaczanej panierce

Piersi z kurczaka w ziemniaczanej panierce

Piersi z kurczaka w ziemniaczanej panierce

Przepis na : obiad

Piersi z kurczaka w ziemniaczanej panierce, to oryginalny sposób na przygotowanie tego delikatnego mięsa. Filet z kurczaka w tym wydaniu jest przede wszystkim bardzo chrupiący i co najważniejsze soczysty. Z pewnością jest to właśnie zasługa tej wyjątkowej panierki, która „weźmie” całą temperaturę na siebie i mięso się pięknie uparuje. Kotlety z piersi kurczaka , to bardzo lubiane przez nas danie obiadowe . Zazwyczaj smażone klasycznie w panierce z bułki tartej. Nasza propozycja, to lekkie urozmaice... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia Na Wypasie

Warto przeczytać

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

Sałatka z kurczakiem - 15 najlepszych przepisów

Sałatka z kurczakiem ma wielu swoich "wielbicieli", zarówno wśród tych, którzy dbają o linię, jak i wśród tych, którzy kalorii nie liczą.

Czytaj dalej...

Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa

Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.