Mięsne smarowidło do chleba

Mięsne smarowidło do chleba

Mięsne smarowidło do chleba

Pyszna i aromatyczna domowa pasta na kanapki, czyli mięsne smarowidło do chleba . To prosty w wykonaniu przepis na smarowidło kanapkowe z łopatki wieprzowej i podgardla. Pachnąca, delikatna i idealnie rozprowadzająca się pasta według sprawdzonego przepisu. Godna uwagi propozycja dla wszystkich, którzy szukają inspiracji na domowe konserwy do smarowania. Jeśli szukasz więc pomysłu na to: Jak zrobić smarowidło w słoiku? lub Jak zrobić smarowidło do chleba? Być może nasz przepis jest właśnie tym, za którym się ro... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia Na Wypasie

Warto przeczytać

Wszystko o przetworach – czyli jak pasteryzować słoiki a potem je przechowywa

Znany od bardzo dawna sposób pasteryzacji niektórych produktów w szczelnie zamkniętym szklanym słoiki jest najlepszym sposobem na przedłużenie ich czasu do spożycia.

Czytaj dalej...

Autor

Rafał RafałRafał Rafał

Lubie gotować, jeszcze bardziej lubię jeść.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

słoik, chleb, mięso, kanapki, kanapka, pasty, pasta, mielone, pieczywo, schab, wieprzowina, rosół, kiełbasa, kaczki, ogórki, ogórki kiszone, przetwory, mięso mielone, schab gotowany

Inne przepisy z Kuchnia Na Wypasie

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.