Kotlet de volaille [Kotlet po kijowsku]

Kotlet de volaille [Kotlet po kijowsku]

Kotlet de volaille [Kotlet po kijowsku]

Przepis na : obiad

Panierowany, smażony kotlet de volaille, znany również jako kotlet po kijowsku, to przepis na delikatne mięso z kurczaka nadziewane pysznym, ziołowym masłem. Idealna propozycja na smaczne, domowe jedzenie z kilku bardzo prostych składników. Do przygotowania tych kotletów potrzebne będą tylko: filet z kurczaka, masło, koperek oraz składniki na klasyczną panierkę! Danie nie jest pracochłonne, sprawdzi się tylko pewna zręczność do takiego złożenia mięsa, aby masło nie wypłynęło ze środka podczas smażenia. Potrawa t... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia Na Wypasie

Warto przeczytać

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.

Czytaj dalej...

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

Najlepsze przepisy na Święta

Wigilia już niedługo i wiele osób może po raz pierwszy zajęło się jej przygotowywaniem a nie jadą po prostu jak co roku do bliskich. O czym należy pamiętać i dlaczego?

Czytaj dalej...

Sałatka z kurczakiem - 15 najlepszych przepisów

Sałatka z kurczakiem ma wielu swoich "wielbicieli", zarówno wśród tych, którzy dbają o linię, jak i wśród tych, którzy kalorii nie liczą.

Czytaj dalej...

Autor

Rafał RafałRafał Rafał

Lubie gotować, jeszcze bardziej lubię jeść.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

kotlety, kurczak, mięso, tarta, bułki, pierś z kurczaka, roladki, sosy, ser, polędwiczki, polędwiczka, mielone, pieczarki, udka z kurczaka, ser feta, ciasto, szynka, do pracy, kalafior, kapustą, przystawki, ziemniaki, ogórki, fasolka szparagowa, fasolka, udka , filet z kurczaka, obiad, kotlety mielone, kotlety ziemniaczane

Inne przepisy z Kuchnia Na Wypasie

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.