Jabłka prażone do słoików na zimę, to idealny sposób na szybkie przygotowanie nadzienia do szarlotki, naleśników i deserów. Nasz przepis krok po kroku na smażone jabłka do słoików jest sprawdzony i bardzo prosty. Dzięki niemu zrobisz pyszne jabłka prażone, z których będziesz korzystać przez cały rok! Jabłka na szarlotkę do słoików: jakie wybrać? Najlepiej sprawdzą się jabłka twarde. Dobrym wyborem będzie z pewnością antonówka oraz reneta. Dobrze jest oczywiście wykorzystać jabłka lekko kwaśne. Nadzienie z ... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Wigilia już niedługo i wiele osób może po raz pierwszy zajęło się jej przygotowywaniem a nie jadą po prostu jak co roku do bliskich. O czym należy pamiętać i dlaczego?
Czytaj dalej...To, że zdrowa dieta powinna być bogata w duże ilości warzyw i owoców każdy z nas wie, lecz gdy nie jesteśmy specjalistami od zdrowia często nie mamy pojęcia, których produktów nie powinno się ze sobą łączyć.
Czytaj dalej...Lubie gotować, jeszcze bardziej lubię jeść.