Domowy salceson ze słoika – na raz
Wpis bez zdjęcia lub nie udało się go pobrać.
Domowy salceson ze słoika – na raz
Pyszny, niezwykle aromatyczny domowy salceson ze słoika – na raz. To ekonomiczny i przemyślany sposób na sensowne przechowanie tego bardzo lubianego przez nas wyrobu mięsnego. Salceson bez wątpienia kojarzy się nam z dosyć sporych rozmiarów wędliną, której jednak nie przechowamy zbyt długo. Dlatego salceson w słoiku, to doskonała alternatywa dla klasycznego, „większego brata” Jest przede wszystkim bardzo łatwy w przygotowaniu. Chwila pasteryzacji zdecydowanie przedłuża jego przydatność i stw...
Czytaj dalej na blogu Kuchnia Na WypasieAutor
Rafał Rafał
Lubie gotować, jeszcze bardziej lubię jeść.
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
słoik, mięso, ryby, grzyby, golonka, rosół, galaretka, ryba, do pracy, wieprzowina
Inne przepisy z Kuchnia Na Wypasie
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję