Domowa maggi z lubczyku

Domowa maggi z lubczyku

Domowa maggi z lubczyku

Naturalna, domowa przyprawa do zup i sosów z lubczyku, czyli najlepszy przepis na maggi w płynie własnej roboty . Przygotowana z wypracowanych proporcji ziół, soli, cukru oraz odpowiednich dodatków. Jest idealnym dopełnieniem smaku wielu dań, począwszy od sałatek po kurczaka, wieprzowinę, ryby oraz warzywa. I wcale nie musisz długo czekać, ponieważ wykonanie przepisu nie zajmie więcej niż 1,5 godziny! Lista składników jest krótka i prosta, a samo przygotowanie też banalnie łatwe! Choć część osób uważa, że ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia Na Wypasie

Warto przeczytać

Wszystko o przetworach – czyli jak pasteryzować słoiki a potem je przechowywa

Znany od bardzo dawna sposób pasteryzacji niektórych produktów w szczelnie zamkniętym szklanym słoiki jest najlepszym sposobem na przedłużenie ich czasu do spożycia.

Czytaj dalej...

Autor

Rafał RafałRafał Rafał

Lubie gotować, jeszcze bardziej lubię jeść.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

grzyby, zupa, sałatka, ryby, sałatki, sos winegret, zupa krem, obiad, kurczak, ryba, zapiekanka, zupa grzybowa, sałatka z kurczakiem, przetwory, sałatka z selerem, zapiekanka z kurczakiem

Inne przepisy z Kuchnia Na Wypasie

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.