Przepis na : obiad
Aromatyczna cukinia faszerowana pieczarkami , mozzarellą i ryżem, to pyszna wegetariańska uczta z piekarnika! Przepis na te proste w przygotowaniu nadziewane cukinie uwiedzie Cię smakiem podsmażonych pieczarek, słodkiej cebulki i aromatycznego sosu pomidorowego. Aby zrobić to pyszne danie, wystarczy podsmażyć pieczarki z cebulką oraz ryżem, a następnie każdą łódeczkę z cukinii napełnić tym bezmięsnym farszem oraz śmietanowo – pomidorowym sosem. Napełnione łódeczki wstawiamy do nagrzanego piekarnika i... czytaj dalej...
Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Lubie gotować, jeszcze bardziej lubię jeść.