Podudzia z kurczaka z piekarnika - z papryką, borowikami i cebulą

Podudzia z kurczaka z piekarnika - z papryką, borowikami i cebulą

Podudzia z kurczaka z piekarnika - z papryką, borowikami i cebulą

Przepis ukradłam mojej Mamie - chociaż pewnie i tak nie smakowało to jak w jej wykonaniu to i tak mam nadzieję, że Wam się spodoba Podudzia z kurczaka z piekarnika - z papryką, borowikami i cebulą podudzia z kurczaka (ilość w zależności od ilości osób - u mnie 10 szt.) połowa papryki czerwonej połowa papryki zielonej 5-6 większych borowików 1 cebula  2 łyżki oleju 3 ząbki czosnku przyprawa do kurczaka  sól, pieprz Dzień wcześniej przygotowujemy marynatę do mięsa i je nacieramy. Marynata to połączenie pr... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia moimi oczami

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.