Dorsz z piekrnika na szparagach

Dorsz z piekrnika na szparagach

Dorsz z piekrnika na szparagach

Przepis na : obiad

Dorsz z piekrnika na szparagach filety z dorsza  zielone szparagi wino półwytrawne (pół szklanki) śmietanka 30stka (pół szklanki) cebula 1/4 kostki masła 3 łyżki musztardy delikatesowej cytryna suszone oregano pieprz świeżo mielony, sól Dorsza płuczemy, osuszamy ręcznikiem papierowym. Nacieramy lekko musztardą, skrapiamy lekko cytryną, posypujemy solą i pieprzem. Posypujemy lekko startym masłem oraz oregano. Myjemy i obieramy szparagi obieraczką do warzyw.  Następnie przygotowujemy wywar ze szparagów. ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia moimi oczami

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.