Domowa kostka rosołowa na mięsie i warzywach z rosołu

Domowa kostka rosołowa na mięsie i warzywach z rosołu

Domowa kostka rosołowa na mięsie i warzywach z rosołu

Czy kiedykolwiek zastanawialiście się nad tym jaki skład mają kostki rosołowe? To bomba nie tylko konserwantów, ale także kaloryczna. Glutaminian sodu, sztuczne aromaty, "tony" soli.. Wszędzie widzimy E... Ale można poradzić sobie w kuchni bez E. Można zrobić domowe kostki rosołowe. Dlatego zgodnie z obietnicą zapraszam do zapoznania się z przepisem :) Domowa kostka rosołowa na mięsie i warzywach z rosołu 1.5 szklanki rosołu drobiow ego Warzywa ugotowane podczas gotowania rosołu: 5 marchewek  2 pietruszki mały s... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia moimi oczami

Warto przeczytać

Wszystko o przetworach – czyli jak pasteryzować słoiki a potem je przechowywa

Znany od bardzo dawna sposób pasteryzacji niektórych produktów w szczelnie zamkniętym szklanym słoiki jest najlepszym sposobem na przedłużenie ich czasu do spożycia.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.