Czerwona kapusta do zimowych obiadów

Czerwona kapusta do zimowych obiadów

Czerwona kapusta do zimowych obiadów

Do przygotowywania przetworów zawsze miałam bardzo sceptyczne podejście, bo po co, nie ma sensu, nie chce mi się... Z reguły wyglądało to tak, że było odgórne polecenie - Mama zaplanowała, więc trzeba zrobić. Teraz z chęcią przygotowuję je sama i zdecydowanie uważam, że warto zachowywać takie smaki letnio-jesienne w naszych spiżarniach.  Osobiście sama nie przepadam za ostrymi smakami przetworów z octem, więc wszystkie przetwory, które są bez octu to dla mnie zbawienie.  Dzisiaj mam dla Was przepis na c... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia moimi oczami

Warto przeczytać

Wszystko o przetworach – czyli jak pasteryzować słoiki a potem je przechowywa

Znany od bardzo dawna sposób pasteryzacji niektórych produktów w szczelnie zamkniętym szklanym słoiki jest najlepszym sposobem na przedłużenie ich czasu do spożycia.

Czytaj dalej...

Dieta kapuściana

Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.