ZAPIEKANKA HAWAJSKA Z CHLEBA TOSTOWEGO

ZAPIEKANKA HAWAJSKA Z CHLEBA TOSTOWEGO

ZAPIEKANKA HAWAJSKA Z CHLEBA TOSTOWEGO

Przepis na : kolacja

Gdy w domu zalega chleb tostowy lub mamy czerstwe pieczywo...oto pomysł na zapiekankę hawajską z chleba tostowego z porami, szynką i ananasem. Pyszna i pożywna. Pasuje zarówno na kolację jak i obiad. Składniki: 10 kromek chleba tostowego 6 plastrów szynki gotowanej 6 plastrów sera żółtego 6 krążków ananasa z puszki 500 g porów 4 jajka 250 ml śmietany kremówki 2-3 łyżki oliwy sól, pieprz gałka muszkatołowa zioła prowansalskie Wykonanie: Pory oczyszczamy, myjemy, osuszamy i drobno siekamy. Następnie wrzucamy je na... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia MagdaLeny

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.