ROLADA PIECZARKOWA

ROLADA PIECZARKOWA

ROLADA PIECZARKOWA

Przepis na : kolacja

Drożdżowa rolada z farszem pieczarkowym przygotowana na ekologicznej mące Szymanowskiej to pyszna przekąska na drugie śniadanie do pracy lub szkoły. Świetnie smakuje również jako dodatek do czerwonego barszczu lub zupy krem. Sprawdzi się też jako przystawka na różnego rodzaju imprezach. U mnie w domu jest uwielbiana. Składniki: Ciasto: 20 g świeżych drożdży 3 szklanki mąki Szymanowskiej ekologicznej 1 łyżeczka cukru 1 szklanka mleka 5 łyżek Oleju Polskiego Rzepakowego 1 łyżeczka soli Farsz: 2-3 cebule 500 g ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia MagdaLeny

Warto przeczytać

12 pysznych przekąsek na sylwestra

Najpyszniejsze przekąski na sylwestra, wybrane pod względem liczby przekierowań na przepis docelowy.

Czytaj dalej...

Autor

Kuchnia MagdaLenyKuchnia MagdaLeny

Uwielbiam eksperymentować w kuchni, która zamienia się w małe laboratorium...a ja mieszam, próbuję, przyprawiam, miksuję, zmieniając popularne przepisy lub tworząc własne autorskie.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ciasto, roladki, pieczarki, śniadania, przekąska, drożdżowe, przekąski, ciasto na niedziele, do pracy, barszcz, impreza, barszcz czerwony, zupa krem, przystawki, zupa, krem, pieczarki do obiadu, obiad, kolacja, ciasto drożdżowe, ciasta drozdzowe, pieczarki przekąska, pieczarki w cieście, jajka z farszem, ciasta z kremami, ciasto z kremem, zupa krem pieczarkowa, zupa pieczarkowa, krem z pieczarek, przekąski na impreze

Inne przepisy z Kuchnia MagdaLeny

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.