RISOTTO Z WĄTRÓBKĄ

RISOTTO Z WĄTRÓBKĄ

RISOTTO Z WĄTRÓBKĄ

Przepis na : obiad

To danie Was zaskoczy...o dziwo nie czuć w nim wątróbki. Jest to dobry pomysł gdy chcemy wątróbkę "przemycić";-) A kto jej nie lubi- w tym daniu może się do niej przekonać. Zachęcam do spróbowania!   Składniki: 500 g wątróbki drobiowej 2 cebule 1-2 jabłka 2 szklanki sypkiego ryżu 4-5 szklanek bulionu pęczek natki pietruszki 100 g startej mozzarelli sól, pieprz olej do smażenia Wykonanie: Cebulę obieramy i kroimy w kostkę. Przysmażamy na oleju/oliwie. Wątróbkę myjemy, czyścimy i kroimy na mniejsze kawałk... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia MagdaLeny

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.