PIECZONE ROLADKI INDYCZE Z PIECZARKAMI

PIECZONE ROLADKI INDYCZE Z PIECZARKAMI

PIECZONE ROLADKI INDYCZE Z PIECZARKAMI

Przepis na : obiad

Roladki z polędwiczek z indyka nadziewane farszem pieczarkowym, pieczone w piekarniku. Znakomita propozycja na ciepło jako wykwintny obiad, np. z ziemniakami i surówką lub ogórkiem kiszonym, ale również dobrze smakują na zimno jako wędlina do pieczywa. Roladki są delikatne w smaku, a to dzięki temu, że przygotowane zostały z mięsa indyczego, które jest dużo lżejsze od wieprzowiny czy wołowiny. Mięso z indyka jest chude i uznawane za jedno z najzdrowszych mięs, więc takie roladki to zdrowsza alternatywa... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia MagdaLeny

Autor

Kuchnia MagdaLenyKuchnia MagdaLeny

Uwielbiam eksperymentować w kuchni, która zamienia się w małe laboratorium...a ja mieszam, próbuję, przyprawiam, miksuję, zmieniając popularne przepisy lub tworząc własne autorskie.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

mięso, śniadania, roladki, tarta, obiad, ciasto, pieczarki, mielone, zupa, ciasteczka, polędwiczka, kolacja, polędwiczki, ciastka , indyk, bez pieczenia, desery, tort, torty, zrazy, deser, ciasta bez pieczenia, ciasto bez pieczenia, surówka, ziemniaki, ogórki kiszone, ogórki, wołowina, wieprzowina, mięso mielone

Inne przepisy z Kuchnia MagdaLeny

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.