Przepis na : obiad
Sos słodko-kwaśny to jeden z lepszych sosów jakie znam. Uwielbiam go! Zwłaszcza ten domowy. Ostatnio robiłam z filetem z kurczaka, a tym razem postanowiłam przygotować z podudziami z kurczaka, w wersji z marchewką, papryką i pędami bambusa, na bazie soku ananasowego z dodatkiem ketchupu, cukru oraz octu jabłkowego. Pycha! Impulsem do przygotowania tego dania była też patelnia do smażenia bez tłuszczu WOLL ze sklepu internetowego www.patelnie-tytanowe.pl , którą chciałam przetestować. Dzięki niej moje d... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Sałatka z kurczakiem ma wielu swoich "wielbicieli", zarówno wśród tych, którzy dbają o linię, jak i wśród tych, którzy kalorii nie liczą.
Czytaj dalej...Czy zastanawiałeś się kiedyś jakie tradycyjne potrawy są przygotowane w Singapurze?
Czytaj dalej...