KUCHENNA APTEKA #47 - MIĘSO Z INDYKA
KUCHENNA APTEKA #47 - MIĘSO Z INDYKA
Mięso z indyka to mięso drobiowe, które uznawane jest za jedno z najzdrowszych mięs. Może się ono pochwalić wysoką wartością odżywczą - zawiera cenne witaminy, minerały, a także bardzo dużą ilość pełnowartościowego białka oraz sporą zawartość dobroczynnych dla naszego zdrowia kwasów tłuszczowych nienasyconych. P rzy tym ma mało tłuszczu, jest niskokaloryczne oraz łatwo przyswajalne i lekkostrawne, a do tego delikatne i bardzo smaczne . Mięso z indyka, oprócz wartości zdrowotnych, docenian... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Kuchnia MagdaLeny
Autor
Kuchnia MagdaLeny
Uwielbiam eksperymentować w kuchni, która zamienia się w małe laboratorium...a ja mieszam, próbuję, przyprawiam, miksuję, zmieniając popularne przepisy lub tworząc własne autorskie.
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
mięso, indyk, śniadania, ciasto, tarta, zupa, mielone, obiad, ciasteczka, kolacja, ciastka , pierś, roladki, piersi, tort, deser, torty, bez pieczenia, dieta, desery, niskokaloryczne, pierś z indyka, mięso mielone, ciasta bez pieczenia, kotlety mielone, kurczak, szpinak, cukinia, kotlet, kotlety
Inne przepisy z Kuchnia MagdaLeny
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję