Nadziewane zrazy z mięsa mielonego

Nadziewane zrazy z mięsa mielonego

Nadziewane zrazy z mięsa mielonego

Dziś światowy dzień pizzy więc celebrujcie pizze :) A ja dziś zapraszam na klasyk. Zrazy z mięsa mielonego to wspomnienie mojego dzieciństwa. To chyba była jedyna postać mięsa mielonego, którą tolerowałam. Tym razem urozmaiciłam zrazy dodatkami. Wyszły naprawdę pyszne. Składniki: 500 g chudego mięsa mielonego wieprzowego (szynki) 1 cebula 1 jajko bułka tarta majeranek sól, pieprz 2 ząbki czosnku mąka do panierowania olej do smażenia papryka czerwona ser żółty ogórek korniszon ziele angielskie liść laurowy mą... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia domowa Ani

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.