Gołąbki z kapusty włoskiej

Gołąbki z kapusty włoskiej

Gołąbki z kapusty włoskiej

Kapusta włoska idealnie nadaje się na gołąbki - po zapieczeniu jest mięciutka i bardzo smaczna. Do gołąbków zrobiłam dwa sosy - pieczarkowy dla mnie i pomidorowy dla męża. Sama też pierwszy raz jadłam gołąbki z sosem pieczarkowym - moim zdaniem są o niebo lepsze od tych z sosem pomidorowym. Ale to już kwestia smaku.Składniki:1 główka kapusty włoskiejFarsz:2 szklanki ryżu50 dag mięsa mielonego2 cebule20 dag pieczarek sól, pieprzmajeranekprzyprawa do gołąbkówSposób przygotowania:1. Robimy farsz: ryż gotujemy ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia domowa Ani

Warto przeczytać

Dieta kapuściana

Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.

Czytaj dalej...

Autor

Ania Z

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

gołąbki, kapustą, włoska, ryż, zupa pomidorowa, sosy, pieczarki, sos pieczarkowy, mięso, mielone, sos pomidorowy, mięso mielone, wieprzowina, kasza, wołowina, pieczarki z ryżem, ryż smażony, mielone pieczarki, sos do ryżu, mięso duszone, sos do mielonego , pieczarki w sosie, mięsa pieczone, pieczeń z mięsa mielonego, pieczeń z mielonego

Inne przepisy z Kuchnia domowa Ani

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.