Pieczeń rzymska z papryką

Pieczeń rzymska z papryką

Pieczeń rzymska z papryką

 Pieczeń jest przepyszna na gorąco jak i na zimno.Z tej porcji wychodzi duża wąska blaszka i mała keksówka.Pieczeń rzymska z papryką i ogórkiem SKŁADNIKI:mięso mielone - 2 kgbułka kajzerka - 2 sztcebula - 1 szt dużatłuszcz do smażeniapapryka czerwona - 1 sztpapryka żółta - 1 sztogórki małosolne - 2 sztjajka - 2 sztnatka pietruszki - 1 pęczeksól i pieprz do smakupapryka ostra w proszkumleko do namoczenia bułekbułka tarta do posypania pieczeniczosnek - 2 ząbki PRZYGOTOWANIE:Bułki namoczyć w mleku, odcisną... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia Danusi

Autor

danusia19671

Gotowanie i pieczenie jest moją pasją kulinarną

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

pieczenie, papryka, bułki, tarta, mięso, mielone, ogórki, mięso mielone, ogórki małosolne, mleko w proszku, pieczeń z mięsa mielonego, mięsa pieczone, pieczeń z mielonego

Inne przepisy z Kuchnia Danusi

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.