Pasztet rybny

Pasztet rybny

Pasztet rybny

Pasztet rybny SKŁADNIKI:CIASTO350 g mąkijajko -1 sztmargaryna -200 gsólFARSZfilety z łososia -0,5 kgsłodka śmietanka -400 gbiałko jaj -1 sztsok z 1 cytrynypieprz kajeńskiświeżo zmielony pieprzsos worcestersólPONADTOżółtko -1 sztmarchewki -2 sztseler -1 sztpor -1 sztbulion warzywnyfilety rybne o białym zwartym mięsie -250 gprzyprawa do ryb-1 łyżkaPRZYGOTOWANIE:Ciasto Mąkę zagnieść z jajkiem,solą i margaryną na gładką masę. Ciasto zawinąć w folię,odstawić do lodówki na 1 godz. FARSZ Filety ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia Danusi

Autor

danusia19671

Gotowanie i pieczenie jest moją pasją kulinarną

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

pasztet, ciasto, warzywa, pieczenie, sosy, ryby, łosoś, ciasta z masa, ciasto z masa, por , sok cytrynowy, seler, cytryna, marchewka, ryba, słodkie, filet z łososia, ryba w ciescie, jajka z farszem, ciasto z białek , sos do jajek, ciasto cytrynowe, łosoś na parze, jak zrobić wodę z cytryna

Inne przepisy z Kuchnia Danusi

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.