gotowanie z neoflam

gotowanie z neoflam

gotowanie z neoflam

 Domowa pierogarnia - PIEROGI Z TRUSKAWKAMI 0,5 kg mąka 1 szt jajko 1 szkl woda ciepła 2 łyżki olej Sól truskawki cukier Etapy przygotowania CIASTOZ mąki, oleju, jajka, szczypty soli i wody zagnieść elastyczne ciasto.Ciasto rozwałkować na cienki placek.Z placka szklanką wykrawać krążki. NADZIENIE Truskawki wymieszać z cukrem.Na gotowe krążki łyżeczką nakładać truskawki, zlepiać pierogi i gotować w osolonym wrzątku ok.3 minut od wypłynięcia na wierzch pierogów. Gorące pierogi ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia Danusi

Autor

danusia19671

Gotowanie i pieczenie jest moją pasją kulinarną

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

pierogi przepis, pierogi, truskawki, truskawka, placki, ciasto, jajko, ciasto z truskawkami, pierogi przepis ciasto, ciasto na pierogi

Inne przepisy z Kuchnia Danusi

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.