Naleśniki z mozzarellą i pastą brokułowo-szpinakową z nutą czosnku niedźwiedziego

Naleśniki z mozzarellą i pastą brokułowo-szpinakową z nutą czosnku niedźwiedziego

Naleśniki z mozzarellą i pastą brokułowo-szpinakową z nutą czosnku niedźwiedziego

Przepis na : śniadanie

Naleśniki to potrawa, którą można podawać na słodko, ale także na słono. Tym razem u mnie wersja naleśników wykwintnych, ale także wegetariańskich: Naleśniki z mozzarellą i pastą brokułowo-szpinakową z nutą czosnku niedźwiedziego . Składniki: ciasto na naleśniki: - 1 szklanka wody - 1 szklanka mleka - 1 1/2 szklanki mąki pszennej - 1 jajko - 1 łyżeczka oleju nadzienie: - ser mozzarella - pasta warzywna z nutą czosnku niedźwiedziego Rolnik (brokuły, szpinak, cukinia) dodatki:  - olej rzepakowy do smażen... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia co dnia

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.