Pstrąg łososiowy z paluszkami krabowymi w warzywach

Pstrąg łososiowy z paluszkami krabowymi w warzywach

Pstrąg łososiowy z paluszkami krabowymi w warzywach

Przepis na : obiad

Pstrąg łososiowy pieczony z paluszkami krabowymi, warzywami i ziemniakami Składniki – 4 porcje: Pstrąg łososiowy – 500g Paluszki krabowe -10 sztuk Cukinia zielona – 1 sztuka Cukinia żółtka – 1 sztuka Bakłażan – ½ sztuki Papryka czerwona – 1 sztuka Ziemniaki – 5-6 sztuk Oliwki – 10 sztuk Ser feta – 100g Parmezan - 1 łyżka startego do posypania Sól, pieprz, suszone oregano, tymianek cytrynowy, bazylia (ja użyłam greckiej) Składniki – marynata: Miód – 2 łyżki Musztarda dijon – 2 łyżki Oliwa z oliwek – 2 łyżki ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia Bon Appetit

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.