Gulasz i kuchnia węgierka

Gulasz i kuchnia węgierka

Gulasz i kuchnia węgierka

Przepis na : obiad

Gulasz z papryką Składniki: Mięso wołowe na gulasz np. antrykot – 500g Ostra kiełbasa np. węgierska lub chorizo – 100g Czerwona papryka – 2 sztuki Pomidor – 1 sztuka Suszona papryczka chili – 1 sztuka Czerwone wino – 200ml Czosnek – 2 ząbki Cebula – 1 sztuka Ziele angielskie, liść laurowy, sól, pieprz Natka pietruszki Wykonanie – gulasz: Mięso kroimy w równą kostkę. Na rozgrzanej patelni podsmażamy pokrojoną w kostkę kiełbaskę z suszoną papryczką chili i drobno posiekaną cebulą i czosnkiem. Następnie dodajemy ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia Bon Appetit

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.