Bezglutenowe racuchy z jagodami i malinami

Bezglutenowe racuchy z jagodami i malinami

Bezglutenowe racuchy z jagodami i malinami

Przepis na : śniadanie

Bezglutenowe racuchy z owocami - dowód na to, że dieta bezglutenowa może być naprawdę pyszna! Są po prostu wspaniałe. Musicie koniecznie spróbować :) SKŁADNIKI na 2 porcje: 50 g mąki gryczanej 100 g mąki ryżowej 2 łyżki mąki ziemniaczanej 12 g świeżych drożdży 1 łyżka cukru 1 jajo 3/4 szklanki letniego mleka - użyłam migdałowego owoce miękkie: borówka,maliny Drożdże pokrusz, wymieszaj z 1/2 szklanki letniego mleka i cukrem. Odstaw na 20 minut w ciepłe miejsce. Mąki wymieszaj wlej resztę mleka, zaczyn drożdżowy... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia bezglutenowa

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.