Bezglutenowe babeczki ze śliwkami i orzechami

Bezglutenowe babeczki ze śliwkami i orzechami

Bezglutenowe babeczki ze śliwkami i orzechami

Przepis na : deser

  Bezglutenowe babeczki - muffinki ze śliwkami i orzechami włoskimi upieczone w porcelanowych koklikach. Mają cudownie chrupiącą skórkę i pięknie pachną śliwkami i pieczonymi orzechami. Aromatyczne, puszyste i przepyszne. Idealne na weekendowe słodkie śniadanie lub podwieczorek. Banalne w wykonaniu, szybkie i smakowały wszystkim bez wyjątku. SKŁADNIKI: 210 g Mix per Dolci Nutri free (klik) 70 g mąki gryczanej 8 g bezglutenowego proszku do pieczenia 10 g sody oczyszczonej 120 g drobnego cukru 125 ml ol... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia bezglutenowa

Warto przeczytać

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.

Czytaj dalej...

Ciasta na Wielkanoc. Najlepsze przepisy!

Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.

Czytaj dalej...

Idealne ciasto drożdżowe

Co zrobić aby ciasto drożdżowe było idealne?

Czytaj dalej...

Autor

Anna Rychłowska

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

bezglutenowe, orzechy, śliwka, śniadania, śniadanie, babeczki, desery, deser, ciasto, muffiny, szybkie śniadanie, ciasto ze śliwką, bez pieczenia, ciasto z orzechami, ciasto ze śliwką na szybko, szybkie ciasto bez pieczenia, ciasto bez pieczenia, ciasta bez pieczenia, szybkie ciasto, szybki deser, ciasto słonecznikowe

Inne przepisy z Kuchnia bezglutenowa

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.