PASTA Z PIECZONEJ PAPRYKI I SERA KOZIEGO

PASTA Z PIECZONEJ PAPRYKI I SERA KOZIEGO

PASTA Z PIECZONEJ PAPRYKI I SERA KOZIEGO

Ta pasta doskonale sprawdzi się jako zdrowy zastępnik masła na kanapce do pracy, na imprezie można w niej maczać krakersy lub kawałki warzyw, a na grillu jako sos do mięs. Zrobienie jest szalenie łatwe, a efekt wręcz doskonały. Jeśli nie lubicie koziego sera śmiało możecie zastąpić go fetą, jednak moim zdaniem z kozim ma zdecydowanie lepszy, bardziej wyrazisty smak.  SKŁADNIKI : - 3 duże czerwone papryki - 100 g białego, dojrzewającego koziego sera  - 4 duże ząbki czosnku (rozgniecione) - 50 ml oliwy z oliwek... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia bezglutenowa Loli

Warto przeczytać

Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa

Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.