Szaszłyki drobiowe z grilla.
Szaszłyki drobiowe z grilla.
Kolejne mięsko na zakończenie sezonu grillowania to szaszłyki!Przygotowałam je z piersi kurczaka z papryką i cebulką. SKŁADNIKI: 1 pierś z kurczaka podwójna 1 papryka cebula MARYNATA: oliwa z oliwek zioła prowansalskie przyprawy:sól, pieprz, vegeta, przyprawa magii WYKONANIE: pierś z kurczaka kroimy na kawałki grubości 0,5 cm., nakłuwamy, wkładamy do marynaty przynajmniej na 2 godz. następnie nadziewamy na patyczki, mięso, cebulę, paprykę, smarujemy marynatą,grillujemy na tackach. ... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Kuchnia Beaty
Autor
Beata
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
marynaty, pierś, papryka, piersi, kurczak, pierś kurczaka, pierś z kurczaka, kurczak z papryką , mięso, szaszłyki, kurczak w marynacie, pierś w marynacie, kurczak grillowany, gotowany kurczak, nadziewana pierś z kurczaka , dania z piersi kurczaka, dania z kurczakiem
Inne przepisy z Kuchnia Beaty
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję