Wszyscy lubimy ryby, można je podawać na różne sposoby. Ten przepis dostałam od mojej koleżanki Iwony, smak tej ryby w połączeniu z ananasem wspaniały po prostu. SKŁADNIKI: 1kg ryby (ja użyłam morszczuka, koleżanka miruny) 1 duża puszka ananasów w syropie 2 duże cebule 1 szklanka oleju 1 średni ketchup pikantny w słoiku ja dodałam jeszcze sól i grubo mielony pieprz WYKONANIE: rybę pokroić i upiec w cieście, cebulę pokroić w kostkę, zeszklić na oleju, dodać pokrojone w kostkę ananasy i sok z puszki (ja d... czytaj dalej...
Średnia wieku mieszkańców Grecji, Włoch lub Hiszpanii jest wyższa, dlatego gdyż ich dieta opiera się w szczególności na rybach, warzywach i owocach morza.
Czytaj dalej...Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...Jest to dieta opracowana przez dr Lorena Cordaina, według danych statystycznych jedna z najpopularniejszych na tą chwilę.
Czytaj dalej...