Risotto z buraczkami

Risotto z buraczkami

Risotto z buraczkami

Przepis na : obiad

Risotto z buraczkami jest samodzielnym daniem, a także atrakcyjnym dodatkiem do mięs. Jego kolor przyciągnie uwagę każdego. Risotto z buraczkami najlepiej podawać posypane ostrym serem ( ser kozi, ser feta, twaróg wędzony), ozdobione zieloną natką pietruszki. Buraczki do risotto należy wcześniej upiec lub ugotować. Jednak w sklepach dostępne są już ugotowane buraczki, także można wykorzystać własnie je. Zapraszam Was serdecznie po przepis na risotto z buraczkami. Zobacz też: Sałatka z burakami i kozim sere... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia Bazylii

Warto przeczytać

Buraczki tarte na zimę

Tarte buraczki na zimę do słoików to obowiązkowy twór z buraków w naszej piwnicy. Można je podawać jako dodatek do obiadu, od razu ze słoika.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.