Wieprzowe serca w warzywach

Wieprzowe serca w warzywach

Wieprzowe serca w warzywach

Przepis na : obiad

Pyszny gulasz z wieprzowych serc z mrożoną mieszanką warzywną i dużą ilością suszonego koperku. Świeży na pewno dałby lepszy smak i aromat, ale tak to już jest, że jak się nie ma co się lubi... Wieprzowe serca można z powodzeniem zastąpić serduszkami z kurczaka lub indyka, a także zaostrzyć smak gulaszu dodając czosnku. Smacznego :) Składniki: 50 dag serc wieprzowych 1 łyżka mąki pszennej 2 łyżki oleju 2 szklanki wrzącej wody + na dolewki 3 ziela angielskie liść laurowy 30 dag mrożonej mieszanki warzywnej ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchenne zapiski Edyty

Autor

edytaha

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

kalafiorem, gulasz, kalafior, warzywa, groszek, mięso, brokuł, indyk, brokuły, kurczak, marchewka, danie jednogarnkowe, wieprzowina, obiad, pomysł na obiad, kurczak z czosnkiem, mięso duszone, dania z kurczakiem, duszona marchew, warzywa z kurczakiem, kurczak z warzywami, gotowany kurczak, dania na gorąco, mięso na obiad

Inne przepisy z Kuchenne zapiski Edyty

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.