Wołowina po cygańsku z piekarnika

Wołowina po cygańsku z piekarnika

Wołowina po cygańsku z piekarnika

Przepis na : obiad

Wołowina po cygańsku z piekarnika świetnie sprawdzi się jako pyszny obiad zarówno na święta, jak i na co dzień. Miękka wołowina duszona w piekarniku z delikatnie wyczuwalnym w sosie smakiem pieczarek, papryki i kiszonego ogórka. Pieczony udziec wołowy wręcz rozpływa się w ustach i można dzielić go samym widelcem bez noża. Wołowina z piekarnika po cygańsku jest dość łatwym do przygotowania daniem na obiad. Pieczona wołowina będzie miękka, jeśli użyjemy niezbyt chudego kawałka mięsa i odpowiednio zamarynujemy. D... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchcik gotuje

Warto przeczytać

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.

Czytaj dalej...

Najlepsze przepisy na Święta

Wigilia już niedługo i wiele osób może po raz pierwszy zajęło się jej przygotowywaniem a nie jadą po prostu jak co roku do bliskich. O czym należy pamiętać i dlaczego?

Czytaj dalej...

Suszone pomarańcze na choinkę

Suszona pomarańcza na choinkę to prosty dodatek, który doda naszemu drzewku trochę tropikalnych klimatów.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.