Wołowina po cygańsku z piekarnika

Wołowina po cygańsku z piekarnika

Wołowina po cygańsku z piekarnika

Przepis na : obiad

Wołowina po cygańsku z piekarnika świetnie sprawdzi się jako pyszny obiad zarówno na święta, jak i na co dzień. Miękka wołowina duszona w piekarniku z delikatnie wyczuwalnym w sosie smakiem pieczarek, papryki i kiszonego ogórka. Pieczony udziec wołowy wręcz rozpływa się w ustach i można dzielić go samym widelcem bez noża. Wołowina z piekarnika po cygańsku jest dość łatwym do przygotowania daniem na obiad. Pieczona wołowina będzie miękka, jeśli użyjemy niezbyt chudego kawałka mięsa i odpowiednio zamarynujemy. D... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchcik gotuje

Warto przeczytać

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.

Czytaj dalej...

Najlepsze przepisy na Święta

Wigilia już niedługo i wiele osób może po raz pierwszy zajęło się jej przygotowywaniem a nie jadą po prostu jak co roku do bliskich. O czym należy pamiętać i dlaczego?

Czytaj dalej...

Suszone pomarańcze na choinkę

Suszona pomarańcza na choinkę to prosty dodatek, który doda naszemu drzewku trochę tropikalnych klimatów.

Czytaj dalej...

Autor

Kuchcik gotujeKuchcik gotuje

Strona bloga kulinarnego Kuchcik gotuje https://www.kuchcikgotuje.pl
Kuchcik gotuje

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

wołowina, mięso, ogórki, sosy, pieczarki, ogórki kiszone, obiad, grzyby, ziemniaki, karkówka, ziemniak, pieczona karkówka, karkówka pieczona

Inne przepisy z Kuchcik gotuje

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.